TILAUSOHJEET

TILAUSOHJEET

Tilaaminen

Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja yksityisyyssuojatietoihin. Korupaja Kaamoksen verkkokaupassa ei ole minimitilaussummaa. Hintaan sisältyy vain koru, ei nahkahihnaa, hopeaketjua yms. ellei toisin mainita. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tuotteiden tilaajan ja maksajan on oltava vähintään 18 -vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, sinun täytyy pyytää huoltajasi suostumus tilaamiseen. Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita meille huoltajasi yhteystiedot, niin voimme tarkistaa hänen suostumuksensa tilausta varten.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postitse hänen ilmoittamaansa osoitteeseen ja tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.
Asiakkaalle lähetetään tilauksen saavuttua tilausvahvistus. Tarkasta, että kaikki tiedot pitävät paikkansa. Mikäli tiedot ovat vääriä tai puutteellisia, niin ota meihin yhteyttä. Jos jostakin syystä tilausvahvistusta ei tule 24 tunnin kuluessa, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin tutkimme, mistä se johtuu. Tilauksen toimitusaika on yleensä 2 – 7 päivää (ellei tuotekortissa mainita toisin). Mikäli toimitus jostakin syystä kestää pidempään, ilmoitamme siitä asiakkaalle ja kerromme, miksi näin on.

Toimituskulut Suomen alueella

Matkahuolto 6,90 €.

Posti, kirjattu kirje 6,90 €.

Jos tilaus halutaan toimitettavaksi jollakin muulla tavalla, on siitä sovittava erikseen Korupaja Kaamoksen kanssa tuotetta tilattaessa.

Palautukset

Toivomme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä hankkimiinsa tuotteisiin. Mikäli kuitenkin jostakin syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, on sinulla kuluttaja-suojalain mukainen oikeus tehdä se 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Kun palautat tuotteen, ole mieluiten meihin yhteyksissä sähköpostitse ja liitä sähköpostiisi seuraavat tiedot:

- yhteystietosi
- palautuksen syy tai vaihdettavat tuotteet
- pankkiyhteystietosi

Palautettavan tuotteen on ehdottomasti oltava käyttämätön ja uuden veroinen. Myös kaikki mahdolliset mukana toimitetut materiaalit (esitteet, rasiat, yms.) on liitettävä mukaan. Huom: ns. tilauksesta valmistetuilla ja kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Sormukset valmistetaan aina mittatilaustyönä tilauksen mukaisesti, niillä ei siis ole palautusoikeutta. 

Pakkaa palautettavat tavarat huolellisesti, ja liitä mukaan tilauksen mukana toimitettu kuitti sekä omat yhteystietosi. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun vastaavaan, niin otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Palautettavien pakettien kustannukset maksaa asiakas itse. Palautuslähetyksesi saavuttua maksamme rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti. Mikäli palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, emme hyvitä alkuperäisiä postituskuluja, mutta mikäli palautat koko lähetyksen, hyvitämme myös kaikki alkuperäiset postimaksut. Rahojen palautumiseen kannattaa varata noin seitsemän arkipäivää (joiksi lasketaan ma-pe) postin kulkua ja rahojen siirtoa varten. Mikäli et ole saanut rahoja tilillesi kymmenen arkipäivän kuluessa tuotteiden palautuksesta, ota yhteyttä meihin niin selvitämme asian, korupajakaamos@gmail.com
Palautusosoite on : Korupaja Kaamos, Kärpäntie 3, 96500 ROVANIEMI

Muita ehtoja & huomionarvoisia seikkoja

Sivustossa mainitut hinnat ovat voimassa toistaiseksi koskien myös postitus- ja käsittelykuluja. Koska jalometallien maailmanmarkkinahinnat vaihtelevat, pidätämme oikeuden tehdä muutoksia hintoihin ja toimitusehtoihin. Hintoja ei kuitenkaan muuteta jo Korupaja Kaamokselle saapuneisiin/tehtyihin tilauksiin, vaan niissä sovitut hinnat ovat sitovia. Korupaja Kaamos ei maksa korkoa asiakkaiden verkkokaupan tileillä oleville varoille. Suuri osa tuotteistamme tehdään käsityönä. Siksi voi olla mahdollista, että saman mallisissa, tai saman sarjan tuotteissa voi olla pieniä eroja, jotka kuuluvat yksilöllisen, käsintehdyn korun ominaispiirteisiin, eikä niitä voi lukea tuotteen virheeksi.