Korupaja Kaamos - Kotimaisten korujen nettikauppa. Koruja myös tilaustyönä.

KORUPAJA KAAMOS

 Korupaja Kaamos Rovaniemi korut

Korupaja Kaamos on kotimaisten korujen verkkokauppa, joka avattiin huhtikuussa 2020. Kaamoksen korumallit valmistetaan Suomessa ja korut ovat pohjoisen luonnosta vaikutteita ammentavaa persoonallista kotimaista muotoilua. Korujemme materiaalit ovat enimmäkseen hopeaa ja pronssia, mutta valmistamme koruja asiakkaan niin halutessa myös kullasta tai valkokullasta.

Sami Viitasaari Korupaja KaamosSami Viitasaari Korupaja Kaamos

Olen Sami Viitasaari (s.1973), muotoilun ja koru & tuotesuunnittelun moniosaaja. Työkokemusta on kertynyt mm. Nokian ja Taigakorun palkkalistoilla yhteensä n. 20 vuotta.

Olin 2000-luvun alussa muotoilemassa Nokian puhelinmalleja osana  isoa suunnittelutiimiä ja viimeiset 10 vuotta työurastani olen ollut Taigakoru Oy:n palveluksessa muotoilijana ja 3D-mallinnuksen asiantuntijana.

Toin tullessani Taigakorun vahvuudeksi tietokoneavusteiset suunnittelumenetelmät, joiden avulla perinteinen kultasepänpaja päivitettiin nykyaikaan. Yli 10 vuoden aikana suunnittelin useita uusia korumalleja ja satoja asiakastöitä, mm. yksilöllisiä vihkisormuksia ja liikelahjoja. Tämän lisäksi vastasin yrityksen grafiikasta ja verkkokaupasta.

Vuoden 2020 keväällä päätin viimein kokeilla yrittäjyyttä ja perustin Korupaja Kaamoksen. Tarkoituksena on luoda persoonallinen mallisto Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja koruja, sekä tarjota asiakkaille yksilöllisiä tilaustöitä aina vihkisormuksista liikelahjoihin ja korusarjoihin saakka.

Etsimme jälleenmyyjiä ympäri Suomea ja tietysti ulkomailtakin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut myymään tuotteitamme tai tunnet henkilön, jonka kaupassa tuotteemme olisivat esillä kuin kotonaan. Voit olla meihin yhteydessä tällä kaavakkeella >>> YHTEYDENOTTO


YHTEYSTIEDOT

KORUPAJA KAAMOS
 
Kärpäntie 3, 96500 Rovaniemi

SAMI VIITASAARI 
+358 44 3346454
korupajakaamos@gmail.com
 
Y-tunnus:  3105345-5
Kaamos Creative