KORUPAJA KAAMOS

 

Korupaja Kaamos, Hauki-aiheinen kaulakoru, Saalis.Korppi-korut, design Sami Viitasaari. Lahja miehelle tai poikaystävälle.

 Korupaja Kaamos on kotimaisten korujen verkkokauppa, joka avattiin huhtikuussa 2020. Kaamoksen korumallit valmistetaan Suomessa ja korut ovat pohjoisen luonnosta vaikutteita ammentavaa persoonallista kotimaista muotoilua. Korujemme materiaalit ovat enimmäkseen hopeaa ja pronssia, mutta valmistamme koruja asiakkaan niin halutessa myös kullasta tai valkokullasta. Korumme valetaan etelä- Suomessa ja jatkotyöstetään omalla pajallamme Rovaniemellä. Lisätietoja koruista : korupajakaamos (at) gmail.com

Sami Viitasaari Korupaja KaamosSami Viitasaari Korupaja Kaamos

Olen Sami Viitasaari (s.1973), muotoilun ja koru & tuotesuunnittelun moniosaaja. Työkokemusta on kertynyt mm. Nokian ja Taigakorun palkkalistoilla yhteensä n. 20 vuotta.

Olin 2000-luvun alussa muotoilemassa Nokian puhelinmalleja osana isoa suunnittelutiimiä ja viimeiset 11 vuotta työurastani olen ollut Taigakoru Oy:n palveluksessa muotoilijana ja 3D-mallinnuksen asiantuntijana.

Toin tullessani Taigakorun vahvuudeksi tietokoneavusteiset suunnittelumenetelmät, joiden avulla perinteinen kultasepänpaja päivitettiin nykyaikaan. Yli 10 vuoden aikana suunnittelin useita uusia korumalleja ja satoja asiakastöitä, mm. yksilöllisiä vihkisormuksia ja liikelahjoja. Tämän lisäksi vastasin yrityksen grafiikasta ja verkkokaupasta.

Vuoden 2019 lopussa jouduin irtisanotuksi Taigakorusta, päätin viimein kokeilla yrittäjyyttä ja perustin Korupaja Kaamoksen. Tarkoituksena on luoda persoonallinen mallisto Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja kulta- ja hopeakoruja, sekä tarjota asiakkaille yksilöllisiä tilaustöitä aina vihkisormuksista liikelahjoihin ja uniikkikoruihin saakka.

Lahja vaimolle tai tyttöystävälle, Kissankello-kaulakoru, hopeaa.Karhu ja susi kaulakorut. Korujen materiaali on hopea.

Etsimme jälleenmyyjiä ympäri Suomea ja tietysti ulkomailtakin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut myymään tuotteitamme tai tunnet henkilön, jonka kaupassa tuotteemme olisivat esillä kuin kotonaan. Voit olla meihin yhteydessä tällä kaavakkeella >>> YHTEYDENOTTO


YHTEYSTIEDOT

KORUPAJA KAAMOS
 
Kärpäntie 3, 96500 Rovaniemi

SAMI VIITASAARI 
+358 44 3346454
korupajakaamos@gmail.com
 
Y-tunnus:  3105345-5
Kaamos Creative Tmi